Zwangerschapscursus Veendam

De O Wee! zwangerschapscursus  Veendam, helpt je bij de voorbereiding op je bevalling en de eerste tijd, als je kindje er eenmaal is. Ben je op zoek naar de beste en meest volledige zwangerschapscursus in Veendam voor jou en je eventuele partner? Dan is het volgen van de O Wee! zwangerschapscursus zeker de moeite waard!

De cursus bestaat uit zes lessen waarin je van alles leert over onder andere je zwangerschap, de bevalling, de rol van hormonen, bekken & houdingen. Maar ook onderwerpen als ademhaling tijdens de bevalling, ontspanning, kraamtijd en ouderschap in het algemeen worden besproken. Denk je na over een geboorteplan? Ook dit krijgt aandacht tijdens de lessen. De eerste vijf lessen zijn gedurende je zwangerschap. De laatste les volgt nadat je bent bevallen. Vanaf de derde les mag ook je eventuele partner, een familielid of vriend(in) aansluiten. Het doel van de cursus? Dat jij/jullie als aanstaande ouder(s) inzicht krijgt/krijgen in verschillende onderwerpen rondom de geboorte van jullie kindje en je vol vertrouwen het ouderschap tegemoet gaat.

 

Hoe is de O Wee! zwangerschapscursus Veendam ontwikkeld?

De O Wee! cursus bestaat al meer dan 10 jaar en wordt begeleid door geschoolde, kundige docenten en is samengesteld door verloskundigen, fysiotherapeuten, kraamverpleegkundigen en kraamverzorgenden. De docenten zorgen er voor dat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen rond zwangerschapscursussen. De inhoud van de O Wee! zwangerschapscursus Veendam gaat dan ook steeds mee met de tijd en wensen van zwangeren en hun partners. Het belangrijkste is dat jullie goed voorbereid zijnop de bevalling en de tijd daarna met je kindje. Het volgen van een zwangerschapscursus is daarbij altijd een goed idee.

Hoe ziet de inhoud van de zwangerschapscursus Veendam er verder uit?

De O Wee! zwangerschapscursus is erg compleet. Je krijgt niet alleen informatie over de bevalling, maar ook tips voor de laatste periode van je zwangerschap en de periode na de geboorte. De O Wee! cursus Veendam is interactief.  Dit betekent dat je samen met acht tot maximaal tien zwangere vrouwen (en hun eventuele partner, familielid of vriend(in)) de cursus volgt. Elke les zie je weer dezelfde zwangerschapsdocent en groep. Wel zo fijn en vertrouwd!

De O Wee! zwangerschapscursus is op meerdere locaties, ook in Veendam. Check de agenda om te zien waar en wanneer er cursussen zijn. Wil je meer weten over kosten en vergoedingen van de zwangerschapscursus Veendam? Je kunt hier meer over lezen op de pagina kosten zwangerschapscursus.