Bevallingscursus: de O Wee! zwangerschapscursus

Goed voorbereiden op je bevalling zorgt vaak voor een betere ervaring. Om die reden is er de bevallingscursus O Wee! Een cursus die je helpt bij de voorbereiding op de bevalling maar ook op de tijd daarna, als je kindje eenmaal geboren is. Zoek je een uitgebreide cursus voor jou maar ook voor je eventuele partner?  Kijk dan eens of de O Wee! zwangerschapscursus wellicht iets voor jou/jullie is.

Tijdens de uitgebreide O Wee! cursus is een complete cursus komen allerlei aspecten van je zwangerschap aan bod maar ook bijvoorbeeld de rol van hormonen, bekken & houdingen, de bevalling en de belangrijke rol van ademhaling & ontspanning tijdens de bevalling. Denk je erover om een geboorteplan op te stellen? Ook dit onderwerp wordt tijdens de cursus besproken. Tot slot is er ook aandacht voor de kraamtijd en het ouderschap. De cursus telt zes lessen, vijf tijdens je zwangerschap en de laatste na de bevalling. Vanaf de derde les is ook je eventuele  partner of een familielid of vriend(in) van harte welkom om deel te nemen.

 

Hoe ziet de O Wee! bevallingscursus eruit?

De O Wee! bevallingscursus bereid je optimaal voor op wat komen gaat: je krijgt als aanstaande ouder(s) inzicht in wat er allemaal komt kijken bij de komst van een kindje. Daarmee is het een goede aanvulling op de kraamzorg. Het volgen van een cursus is altijd een aanrader zodat jij weet wat je kunt verwachten! Al meer dan 10 jaar geven geschoolde zwangerschapsdocenten de cursus aan enthousiaste aanstaande ouders. De O Wee! blijft meegaan met de tijd doordat het team van docenten en deskundigen zoals verloskundigen, fysiotherapeuten en kraamverzorgenden, zich continu inzet om up to date te blijven met (de onderwerpen van) de cursus.

Aanmelden

Bekijk alle data en locaties van de O Wee! bevallingscursus en meld je direct aan!

Meld je aan

Waar kan ik de bevallingscursus volgen en wat zijn de kosten?

De O Wee! bevallingscursus kun je volgen op meerdere locaties in Groningen en Friesland. Een cursus bestaat uit zes lessen, die je allemaal op dezelfde locatie volgt. De gehele cursus volg je met dezelfde groep en docent.

In de agenda op deze website kun je zien waar en wanneer de cursus is en kun je je direct aanmelden.

De kosten van de O Wee! zwangerschapscursus zijn  € 150,-. Meer lezen over de kosten en vergoeding van de zwangerschapscursus? Kijk dan op de pagina kosten zwangerschapscursus.