Voorbereiden kraamtijd?

Kraamzorg Het Groene Kruis en Isis Kraamzorg hebben een ouderschapscursus samengesteld: de Owee! zwangerschapscursus. Goed voorbereiden op je kraamtijd? Deze complete en uitgebreide cursus helpt bij de voorbereiding op je bevalling en de tijd daarna, net nadat je kindje is geboren. Op zoek naar een ouderschapscursus die veel aspecten van de bevalling en zwangerschap en de ultieme voorbereiding is op je kraamtijd? Dan is de O Wee! zwangerschapscursus zeker aan te raden!

In zes lessen leer je van alles over de zwangerschap, bevalling, ouderschap, geboorteplan en je kraamtijd. Ook de rol van hormonen, (bekken)oefeningen, ademhaling en ontspanning, krijgen een belangrijke rol tijdens de cursus. De eerste vijf lessen zijn tijdens je zwangerschap. De laatste les volgt een aantal weken na de bevalling. Vanaf de derde les kan je eventuele  partner, een familielid of vriend(in) ook aansluiten om samen met jou de cursus te volgen. Het doel van de cursus is dat je als aanstaande ouder(s) goed voorbereid bent op je bevalling en kraamtijd en je met vertrouwen uitkijkt naar de komst van de kleine.

Waarom is de O Wee zwangerschapscursus een tip voor het voorbereiden van de kraamtijd?

Geschoolde docenten geven al meer dan tien jaar de O Wee! zwangerschapscursus. Daarbij houden ze de ontwikkelingen rond ouderschaps- en zwangerschapscursussen, goed in de gaten. De inhoud en opzet gaat dus steeds met de tijd en de wensen van de zwangere/zwangere stellen mee. Een goede voorbereiding op de kraamtijd is het halve werk! De O Wee! zwangerschapscursus helpt hierbij! Bij het samenstellen van de cursus zijn verloskundigen, fysiotherapeuten, kraamverpleegkundigen en kraamverzorgenden betrokken geweest.

Voorbereiden op de kraamtijd?

Geef je op voor de O Wee! zwangerschapscursus!

Meld je aan

Meer weten?

Wil je meer weten over de zwangerschapscursus?

Interactief voorbereiden op de kraamtijd?

Tijdens de O Wee! zwangerschapscursus bereid je je interactief voor op de kraamtijd samen met acht tot maximaal tien  andere zwangere vrouwen (en partner, familielid of vriend(in). De groep en docent blijft elke les hetzelfde, wel zo vertrouwd omdat je elkaar zo beter leert kennen en ervaringen kunt uitwisselen.

Wil je weten waar en wanneer de zwangerschapscursus is? In onze agenda kun je dit vinden. Meer over de kosten en eventuele vergoedingen van de Owee! zwangerschapscursus, lees je op de pagina kosten zwangerschapscursus.