Zwangerschapscursus Heerenveen

Op zoek naar de meest complete zwangerschapscursus in Heerenveen? Zoek dan niet verder. De O Wee! zwangerschapscursus bereidt je optimaal voor op de bevalling, de kraamtijd en de tijd daarna. Ook kan je eventuele partner aan deze cursus deelnemen zodat je samen zoveel mogelijk op de hoogte bent van alles rond de bevalling en de tijd die daarna komen gaat.

De zwangerschapscursus bestaat uit zes lessen waarin de cursusleidster je meeneemt in onderwerpen als de zwangerschap, de bevalling, de rol van hormonen, het ouderschap, bekkenoefeningen en houdingen. Ook ademhalings- en ontspanningstechnieken tijdens de bevalling ontbreken niet in de cursusinhoud. Mocht je eventueel een geboorteplan willen, ook dit gaan jullie bespreken. Tijdens je zwangerschap krijg je de eerste vijf lessen van de cursus. De laatste les volg je/volgen jullie een aantal weken na je bevalling. Heb je een partner, familielid of vriend/vriendin die graag wil aansluiten? Vanaf de derde les kan dat!

 

Hoe is de zwangerschapscursus Heerenveen samengesteld?

Al meer dan 10 jaar zorgen geschoolde zwangerschapsdocenten ervoor dat de O Wee! zwangerschapscursus met de tijd meegaat en de inhoud continu in ontwikkeling. Met als doel dat de cursus zoveel mogelijk aansluit bij de wensen van jou als zwangere en eventuele partner zodat jij als deelnemer van de O Wee! goed voorbereid op de bevalling en het ouderschap. De zwangerschapscursus is ontwikkeld met de kennis en kunde van verloskundigen, fysiotherapeuten, kraamverpleegkundigen en kraamverzorgenden van Kraamzorg Het Groene Kruis en Isis Kraamzorg. Ons doel is uiteindelijk, dat je als aanstaande ouder(s) inzicht krijgt in verschillende onderwerpen rondom de bevalling en komst van jullie kindje zodat je met vertrouwen de bevalling en het aanstaande ouderschap tegemoet gaat!

Aanmelden zwangerschapscursus Heerenveen

Ben je overtuigd van de kwaliteit van onze zwangerschapscursus Heerenveen en wil je je aanmelden?

Meld je aan

Agenda zwangerschapscursus Heerenveen

Check alle locaties en data van de O Wee! zwangerschapscursus.

Bekijk de agenda

Volg is de zwangerschapscursus met meerdere zwangere stellen?

De zwangerschapscursus volg je samen met acht tot maximaal tien zwangere vrouwen (en hun eventuele partner, familielid of vriend(in). Het is een interactieve cursus en wat heel fijn is: elke les zie je weer dezelfde groep en docent. Wel zo fijn, omdat dit vertrouwd voelt en je op die manier elkaar beter kunt leren kennen en als je wilt ervaringen kan uitwisselen.

De O Wee! zwangerschapscursus kun je volgen in Heerenveen. In onze agenda zie je alle data op de locatie Heerenveen maar ook van de andere locaties waar we de cursus geven.  Wil je meer weten over de kosten en vergoeding van de zwangerschapscursus Heerenveen? Check dan de pagina kosten zwangerschapscursus.