De Owee! zwangerschapscursus

Samen voorbereiden op de zwangerschap is erg belangrijk. De O Wee! zwangerschapscursus is er voor jou en je eventuele partner om bij deze voorbereiding een handje te helpen.

De O Wee! zwangerschapscursus is een zeer uitgebreide cursus waarin je van alles leert over je zwangerschap, hormonen, (bekken)houdingen, de bevalling en de rol van ademhaling & ontspanning tijdens de bevalling. Maar ook onderwerpen als het geboorteplan, de kraamtijd en het ouderschap spelen een rol tijdens de cursus. Vanaf les drie is jouw eventuele partner, vriend/vriendin of familielid, ook van harte welkom om deel te nemen aan de cursus.

Hoe kan ik mij voorbereiden op de zwangerschap?

Een goede voorbereiding op de bevalling is belangrijk. Vooral ook om samen met je eventuele partner te bespreken hoe jullie de tijd van de zwangerschap en de bevalling voor je zien. Je partner kan je ondersteunen met beslissingen nemen als dat nodig is. Of met het verzamelen van informatie over zwangerschap en bevallen en het volgen van een zwangerschapscursus.

Hoe kan de O Wee! zwangerschapscursus helpen bij het voorbereiden van de zwangerschap?

Zoals hierboven al genoemd, behandelt de cursus allerlei aspecten rondom de zwangerschap, bevalling en het ouderschap. Dit alles vindt plaats in vijf interactieve lessen. Het doel van de cursus is, dat jullie meer inzicht krijgen in het normale verloop van een bevalling maar ook goed voorbereid zijn op wat de zwangerschap nog gaat brengen.

In vijf lessen ga je interactief aan de slag met een groep van acht tot maximaal tien andere zwangeren en hun eventuele partners. De cursus is ontwikkeld met de kennis van verloskundigen, fysiotherapeuten, kraamverpleegkundigen en kraamverzorgenden.

De O Wee! cursus kun je op verschillende data en locaties volgen. Check hiervoor de agenda.

De kosten van de hele cursus zijn € 150,-. Meer weten over de kosten en eventuele vergoedingen? Lees dan verder op de pagina kosten zwangerschapscursus.

Nieuwsgierig maar zit je nog met vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.